Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Nasri lijkt topper tegen Barcelona al te kunnen halen

Laatste update:

Na afloop van de wedstrijd ging het vooral over de afgekeurde goal van Cheick Tioté, maar Pellegrini vond niet dat City de hulp van de arbitrage had gekregen. "Het was gewoon een terecht afgekeurde treffer, want er was duidelijk sprake van buitenspel", zei de coach van City. "De scheidsrechter maakte daar de juiste beslissing, maar later had hij rood moeten trekken bij de overtreding op Nasri."

"Samir is ernstig geblesseerd geraakt aan zijn knie", vervolgde Pellegrini. "Misschien zijn het zijn kruisbanden, maar dat zullen we morgen (maandag, red.) wel zien. Edin Dzeko raakte ook geblesseerd na een overtreding van Newcastle en Yaya Touré had al last van zijn rug. Dat werd in de wedstrijd alleen maar erger en daarom moest ik hem wel wisselen."

Bekijk hier de overtreding van Mapou Yanga-Mbiwa.

Update 13 januari 16.26 uur - Blije Nasri staat slechts twee maanden aan de kant
De schade valt mee bij Samir Nasri. De Franse middenvelder van Manchester City viel zondag in de uitwedstrijd bij Newcastle United geblesseerd uit, na een schandalige tackle van Mapou Yanga-Mbiwa. Hij was bang dat hij de rest van dit seizoen en mogelijk zelfs het WK 2014 moest missen, maar dat is niet het geval. "Ik denk dat het eigenlijk nog wel goed nieuws is dat ik maar acht weken ben uitgeschakeld", laat de middenvelder weten via Twitter. Hij heeft een forse knieblessure, maar moet in maart zijn comeback kunnen maken.

Update 12 februari 10.25 uur - Nasri lijkt topper tegen Barcelona al te kunnen halen
Een meevaller voor Manchester City: Samir Nasri herstelt veel sneller van zijn knieblessure dan werd verwacht. De middenvelder raakte vorige maand geblesseerd, na een schandalige tackle van Mapou Yanga-Mbiwa, en liet toen weten dat hij ongeveer acht weken zou moeten toekijken. Nasri is er echter alweer bijna fit en heeft de groepstraining bij City hervat. Mogelijk kan hij volgende week in de Champions League-topper tegen Barcelona alweer meedoen.

-
Mapou Yanga-Mbiwa had een rode kaart moeten krijgen

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties