Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: NEC besluit schikkingsvoorstel Koolwijk alsnog te accepteren

Laatste update:

Koolwijk werd zo'n acht minuten voor tijd weggestuurd door Ruud Bossen. Hij was al de derde NEC'er die het veld verliet, nadat Victor Palsson en Rémy Amieux beiden al tweemaal geel zagen. Koolwijks trap van achteren op Kalas bracht NEC nog verder in de problemen en nu moet hij twee duels brommen voor zijn charge. Als Koolwijk het voorstel accepteert, mist hij de thuisduels met FC Utrecht en NAC Breda.

Palsson en Amieux zijn automatisch één wedstrijd geschorst en ontbreken derhalve tegen FC Utrecht. Kevin Conboy moet dat duel eveneens nog uitzitten vanwege een lopende schorsing. NEC verloor zondag voor het eerst sinds 29 september weer een competitieduel.

Update 19 november 14.09 uur - NEC aanvaardt schikking voor Koolwijk niet
De KNVB wilde NEC-middenvelder Ryan Koolwijk voor drie wedstrijden (waarvan een voorwaardelijk) schorsen voor de rode kaart die hij kreeg in het duel met Vitesse. Koolwijk ging hard door op Tomás Kalas en ontving een directe rode kaart van scheidsrechter Ruud Bossen. De club uit Nijmegen accepteert de straf niet, zo laat het weten via de officiële kanalen. "Gezien de opgelegde straf heeft de tuchtcommissie van de KNVB geen enkele rekening gehouden met de invloed van de arbitrage op het verloop van de wedstrijd", meldt NEC.

Update 21 november 11:36 uur - NEC besluit schikkingsvoorstel Koolwijk alsnog te accepteren
NEC moet Ryan Koolwijk in de aankomende twee competitiewedstrijden missen. De middenvelder kreeg een schikkingsvoorstel van drie wedstrijden, waarvan een voorwaardelijk, naar aanleiding van zijn rode kaart in de derby met Vitesse. NEC liet in eerste instantie weten dat het deze schorsing niet wilde accepteren, maar nu heeft de club alsnog besloten om niet in beroep te gaan. Dat meldt de KNVB. Er komt dus geen behandeling bij de tuchtcommissie en Koolwijk mist de thuiswedstrijden tegen FC Utrecht en NAC Breda. Uit bij RKC Waalwijk is hij er weer bij.

-
Drie duels, waarvan één voorwaardelijk, is...

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties