Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC bevestigt zonder boze woorden aftocht van Limbombe

Laatste update:

Een week geleden verliet Limbombe zonder toestemming het trainingskamp van NEC. De club verzocht hem zich maandag weer te melden, maar dat deed hij niet. Daarop zette NEC het salaris van de flankspeler stop vanwege werkweigering. Het leek een lelijke zaak te gaan worden, maar waarschijnlijk zijn NEC en Limbombe deze vrijdag van elkaar af.

De Gelderlander weet dat Limbombe voor vier jaar zal tekenen in Brugge. Alle betrokken partijen zijn akkoord met elkaar, al is niet duidelijk hoeveel geld Club op tafel legt voor NEC. De Nijmeegse club zou eerder twee miljoen euro als vraagprijs hebbemn gehanteerd.

Update 23 juli 18.14 uur - NEC bevestigt zonder boze woorden aftocht van Limbombe
Anthony Limbombe is definitief speler van Club Brugge. NEC bevestigt zaterdagavond op de eigen website dat het de aanvaller verkocht heeft aan de club uit de Pro League. Limbombe verliet een week geleden zonder toestemming het trainingskamp van NEC en luisterde niet naar het verzoek om zich 's maandags weer te melden. Daarop zette de club zijn salaris stop. De affaire is nu vlot beëindigd met de transfer van Limbombe naar Brugge.

NEC rept met geen woord over het gedrag van Limbombe in de voorbije dagen. Hoewel hij dwars lag en zich niet boog naar de wil van zijn club, zegt NEC hem veel succes te wensen in zijn verdere loopbaan. In zijn twee seizoenen in Nijmegen was de flankaanvaller goed voor veertien goals in de Jupiler League en zeven in de Eredivisie.

Anthony Limbombe heeft dit slim aangepakt

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties