Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC haalt technisch directeur weg bij RKC Waalwijk

Laatste update:

Enkele uren nadat NEC afgelopen zondag degradeerde naar de Jupiler League werd al bekend dat technisch manager Edwin de Kruijff vertrekt bij de club uit Nijmegen. Nu volgt Van Ingen, die de afgelopen vijf jaar de kar trok bij NEC. "Bart heeft er, samen met de hele N.E.C.-organisatie, alles aan gedaan om in de Eredivisie te blijven. Dat dat niet gelukt is, doet ongelooflijk veel pijn. Ook bij hemzelf, als bestuurder, supporter én als mens", reageert Leonard Ariens van de raad van commissarissen. "We zijn de afgelopen dagen tot de conclusie gekomen dat het goed is om nu ruimte te maken voor een nieuwe start."

"Een nieuwe start maken, betekent voor mij dat er ook een einde komt aan mijn voorzitterschap", zegt de vertrekkende Van Gaalen. "Ik ben ervan overtuigd dat onze club die nieuwe start krijgt, met als doel een zo snel mogelijke terugkeer naar de Eredivisie." Ook Wisgerhof vindt dit een goed moment om te vertrekken. "Ik had de laatste tijd moeite om mijn taken als RvC-lid met mijn overige werkzaamheden te combineren. Verder vind ik dat ook ik ruimte moet maken voor nieuwe ontwikkelingen en een nieuwe start."

Update 12 juni 16.29 uur - NEC haalt technisch directeur weg bij RKC Waalwijk
NEC is maandag begonnen met het invullen van de vrijgekomen bestuursposities na de degradatie. De Nijmegenaren hebben via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Remco Oversier de rol van technisch directeur op zich zal nemen. De 34-jarige bestuurder komt over van RKC Waalwijk, waar hij de functie van algemeen directeur bekleedde.

"Er zijn denk ik maar weinig clubs waar ik als mens en als bestuurder goed pas en deze club is daar absoluut één van. N.E.C. is het type club waar hard gewerkt wordt om het maximale eruit te halen. Ik kijk ernaar uit om, samen met de ervaren mensen die er al zitten en de nog aan te stellen algemeen directeur, een nieuw fris N.E.C. op te gaan bouwen waarin de jeugdopleiding en regio een belangrijke rol vervullen", reageert hij op de website van zijn nieuwe club.

Denk jij dat NEC komend seizoen direct weer promoveert naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties