Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'NEC heel ver in onderhandelingen met opvolger van Faber'

Laatste update:

Volgens De Gelderlander is Peter Hyballa nadrukkelijk in beeld om het stokje over te nemen van Faber en is de veertigjarige Duitser al met NEC in gesprek over een samenwerking. Hyballa is nu nog in dienst bij Bayer Leverkusen, waar hij de coach is van het beloftenelftal, maar hij vertrekt in de zomer bij die Werkself en is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Die nieuwe uitdaging zou dus wel eens in Nijmegen kunnen liggen, al blijft ook Fred Grim een belangrijke kandidaat bij NEC. De taal is overigens geen enkel probleem voor Hyballa: hij heeft een Nederlandse moeder en spreekt vloeiend Nederlands. De coach geldt in Duitsland als een gerenommeerd opleidingstrainer en heeft onder meer de juniorenploeg van Borussia Dortmund onder zijn hoede gehad.

Update 5 mei 23.21 uur - 'NEC heel ver in onderhandelingen met opvolger van Faber'
De kans is bijzonder groot dat Peter Hyballa volgend seizoen trainer is van NEC, zo verzekert Omroep Gelderland donderdagavond. Volgens de regionale omroep zijn club en trainer inmiddels 'heel ver in de onderhandelingen'. Hyballa, trainer van Bayer Leverkusen Onder-19, is naar verluidt de eerste keuze van NEC als opvolger van de vertrekkende Ernest Faber.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
10
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties