Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC huurt na Nijland opnieuw aanvaller van PSV

Laatste update:

De 21-jarige Zeefuik werd door PSV al verhuurd aan FC Omniworld en FC Dordrecht en greep vorig seizoen zijn kans toen Jonathan Reis ernstig geblesseerd raakte. De aanvaller deed in zeven competitiewedstrijden mee en maakte het winnende doelpunt tegen Willem II, maar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen wist Zeefuik geen basisplaats te veroveren.

De eenmalig jeugdinternational kwam dit voetbaljaar als invaller slechts een paar minuten in actie, tegen AZ, RKC Waalwijk en SV Ried, en zag de kans op meer speelminuten afnemen door de komst van Matavz. Zeefuik gaat daardoor tijdelijk verder bij NEC, dat eerder deze transferperiode nog een spits (Rick ten Voorde) verhuurde aan RKC Waalwijk.

Update 30 augustus 15:28 uur - NEC huurt na Nijland opnieuw aanvaller van PSV
NEC kan in het restant van het seizoen beschikken over Género Zeefuik. De Nijmegenaren bevestigen op de website van de club dat de aanvaller wordt gehuurd van PSV. "Met Género Zeefuik hebben we een speler in de selectie, die complementair is aan de andere aanvallers van NEC", meent technisch directeur Carlos Aalberts. "Hij heeft zich afgelopen jaar bij PSV goed ontwikkeld en we zullen er samen aan werken om deze lijn bij NEC komend seizoen door te trekken." PSV verhuurde eerder al Stef Nijland aan NEC.

Género Zeefuik komt tekort voor PSV

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
50
Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
11
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
38
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
2
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties