Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC laat aanvaller na exact een jaar terugkeren naar Zweden

Laatste update:

"Centraal in de spits is Larsson geen eerste keus en op de flanken komen Arnaut Groeneveld en Mohamed Rayhi terug van een blessure. Wat is dan zijn perspectief op speeltijd? Larsson heeft zelf aangegeven dat hij wil spelen en daarom weg wil. Hij heeft de laatste wedstrijden een goed niveau gehaald en is international van Jong Zweden. Als hij een bijrol krijgt, neemt zijn waarde af", legt technisch directeur Remco Oversier uit.

Larsson, zoon van oud-international Henrik, kwam vorig seizoen in januari over van het Zweedse Helsingborg, dat naar verluidt circa 450.000 euro overhield aan de aanvaller. Dit seizoen speelde Larsson vijftien wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde en drie assists leverde. Oversier: "We wilden die investering minimaal terugverdienen. We ontvangen een transfersom en een bonusconstructie."

Update 2 januari 14.13 uur - NEC laat aanvaller na exact een jaar terugkeren naar Zweden
De toekomst van Jordan Larsson ligt bij IFK Norrköping. Dinsdagmiddag bevestigt NEC de overstap van de aanvaller, die op 2 januari 2017 overkwam van Helsingborgs IF en dus precies een jaar in Nijmegen bleef. Zijn verbintenis liep door tot medio 2020 en dus ontvangt NEC een transfersom. Dit seizoen speelde Larsson vijftien wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde en drie assists leverde.

Snap jij dat NEC Jordan Larsson laat vertrekken?

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
0
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
26
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
5
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties