Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC laat spits na veertien wedstrijden op huurbasis vertrekken

Laatste update:

"Het is niet zo dat Roman weg moet, want moeten is een zwaar woord", vertelt technisch manager Danny Hoekman aan het Algemeen Dagblad. "Maar je moet eerlijk zijn naar een speler. We hebben een nieuwe spits aangetrokken, dan moet je als club duidelijkheid geven. Roman mag om zich heen kijken. We kijken hoe we dit kunnen oplossen. Het gaat erom wat het beste is voor alle partijen. Je hebt ook een derde partij nodig. We staan open voor een transfer. Dat kan in de huursfeer zijn, dat kan in de verkoopsfeer zijn."

Een vertrek van Roman zou niet alleen voor de speler gunstig kunnen uitpakken. NEC kan zich namelijk met nog een aanvaller versterken als het salaris van de aanvaller uit de boeken verdwijnt. Hoekman wil hier echter nog niet te veel op vooruitlopen, want het is nog lang niet zover.

Update 11 augustus 10.42 uur - NEC laat spits na één jaar al naar Israël vertrekken
Mihai Roman zet zijn loopbaan tijdelijk voort in Israël. Volgens NUsport heeft de 24-jarige aanvaller een huurcontract getekend bij Hapoel Petach Tikva, dat op het tweede niveau speelt en over anderhalve week aan het nieuwe seizoen begint. NEC krijgt een huursom van 50.000 euro voor de Roemeense spits, die vorig seizoen eenmaal scoorde in dertien duels.

Update 11 augustus 20.08 uur - NEC laat spits na veertien wedstrijden op huurbasis vertrekken
Mihai Roman gaat aan de slag bij Hapoel Petach Tikva. NEC bevestigt woensdagavond dat de 24-jarige aanvaller voor de rest van het seizoen op huurbasis naar de tweedeklasser uit Israël gaat. Roman kwam vorig seizoen tot veertien wedstrijden in dienst van de Nijmegenaren.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties