Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC legt Owusu-Abeyie naast schorsing ook boete op

Laatste update:

De aanvaller kreeg het nieuws dinsdagochtend te horen in een gesprek met trainer Peter Hyballa en technisch manager Edwin de Kruijff. "Het wordt een pittig seizoen en we hebben ieders volledige inzet en toewijding aan ons sportieve doel van handhaving hard nodig. Daar moet iedereen binnen deze club in mee en dat is momenteel bij Quincy niet het geval."

Owusu-Abeyie speelt tot nader order met het beloftenteam van NEC. In de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag aanstaande zaterdag zal hij ontbreken bij de nummer veertien van de Eredivisie. De dertigjarige buitenspeler kwam dit seizoen tot twaalf competitiewedstrijen, waarvan zes als basisspeler, waarin hij niet wist te scoren.

Update 7 december 12.38 uur - NEC legt Owusu-Abeyie naast schorsing ook boete op
Quincy Owusu-Abeyie is niet alleen tot nader order uit de selectie van NEC gezet; de aanvaller heeft volgens De Gelderlander ook een geldboete gekregen. De voormalig jeugdinternational van het Nederlands elftal kwam vrijdag te laat voor de wedstrijdbespreking en werd uiteindelijk teruggezet 'na een opeenstapeling van incidenten', zo liet NEC dinsdag in een statement weten.

Eindigt NEC dit seizoen in het linkerrijtje?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
16
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties