Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC maakt komst van 'welkome versterking' wereldkundig

Laatste update:

"Ik lees hier en daar dat zijn eisen op financieel vlak te hoog zouden zijn, maar dat is echt enorme onzin. Zijn eisen zijn absoluut niet hoog en Quincy is heel genegen om bij ons te komen spelen", verduidelijkt technisch manager Danny Hoekman in gesprek met Voetbal International.

Ook de negentienjarige linksback Xavi Quintillà, die transfervrij mag vertrekken bij Barcelona, staat nog altijd hoog op verlanglijst. "We willen hem graag behouden (Quintillà was op proef, red.), maar hij is niet iemand die direct voor de basis gehaald wordt. Daar is hij nog wat te jong voor", aldus Hoekman, die te kennen geeft dat ook de situatie rondom Feyenoorder Lucas Woudenberg, vorig jaar al gehuurd, nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Update 25 juli 18.07 uur - NEC maakt komst van 'welkome versterking' wereldkundig
NEC heeft een overeenkomst bereikt met Quincy Owusu-Abeyie. De dertigjarige aanvaller tekent een contract voor één seizoen, zo meldt de Nijmeegse club via de officiële kanalen. "Na een succesvolle periode waarin we Quincy twee weken aan het werk hebben kunnen zien, zijn we blij dat we nu tot een overeenkomst zijn gekomen", zo laat technisch manager Danny Hoekman weten. "Hij is gemotiveerd om in de Eredivisie aan de slag te gaan, en voor ons is het een welkome versterking in de aanval die veel ervaring heeft opgedaan in diverse voetballanden."

NEC gaat meedoen voor Europees voetbal

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties