Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC-middenvelder scoort enkele uren na verbanning twee keer

Laatste update:

Jansen liet afgelopen weekend in een interview met de Gelderlander wel weten niet blij te zijn met zijn rol bij de club. Hij kwam tijdens de met 1-0 verloren wedstrijd tegen RKC Waalwijk voor de tweede keer dit seizoen in actie en is niet tevreden over zijn geringe inbreng: "Dit is vervelend, een lastige situatie. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben blij met elke wedstrijd. Maar ja, dan sta ik er de volgende keer weer naast", reageerde hij.

"Op deze manier heeft het geen zin in mijn ogen. Ik train wel met de groep, maar wedstrijden zijn anders. Als ik iedere keer zes weken moet wachten op een kans, dan ben ik er wel klaar mee", vervolgde Jansen, die mogelijk aanstuurt op een winters vertrek: "Ik kan wel elke keer met de trainer praten, maar dat heeft geen nut. Ik heb immers al aangegeven hoe ik erover denk. Als hij zegt dat hij me nodig heeft dan blijf ik, en anders niet." NEC laat nu weten dat de 26-jarige middenvelder voor onbepaalde tijd is teruggezet naar Jong NEC.

Update 26 november 21.14 uur - NEC-middenvelder scoort enkele uren na verbanning twee keer
Kevin Jansen heeft enkele uren nadat hij door NEC werd verbannen naar het tweede direct van zich laten horen. De middenvelder was maandagavond tweemaal trefferzeker voor Jong NEC in het duel met de beloften van Achilles (4-0 zege), zo meldt de Gelderlander. Jansen was vlak daarvoor vanwege disciplinaire redenen uit de selectie van trainer Jack de Gier gezet.

Vind jij dat Kevin Jansen te weinig kansen krijgt bij NEC?

Meer nieuws

PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
0
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
16
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties