Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC rondt transfer van 'rising star' Australisch voetbal af

Laatste update:

Het gaat naar verluidt om een bedrag van zo'n 275.000 euro. Mauk maakte in de zomer van 2012 de overstap naar Melbourne City en kwam later uit voor Melbourne Heart en dus Adelaide. Mauk werd in maart uitgeroepen tot de grootste doorbraak van het seizoen in de A-League en ontving daarvoor de Rising Star Award.

Mauk, die ook in beeld is bij Atalanta en Watford, kreeg in april nog de complimenten van landgenoot Harry Kewell. "Hij doet mij denken aan een jonge Francesco Totti. Ik denk dat dat is wat hij kan worden. Ik geloof in ieder geval dat hij naar Europa zou moeten komen", zei de oud-aanvaller toen in gesprek met Omnisport.

Update 19 juli 18.03 uur - NEC rondt transfer van 'rising star' Australisch voetbal af
Stefan Mauk mag zich officieel speler van NEC noemen. De twintigjarige middenvelder uit Australië zette dinsdag zijn handtekening onder een contract voor drie jaar, met de optie op nog een extra seizoen. "We zijn zeer verheugd dat het gelukt is om Stefan aan te trekken als vijfde versterking van deze transferperiode. Hij wil zich met zijn 20 jaar graag ontwikkelen bij onze club, maar heeft tegelijkertijd de gewenste ervaring die we zochten op ons middenveld", zegt technisch manager Danny Hoekman op de website van de Nijmegenaren.

Een goede aanwinst voor NEC?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties