Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC schuift doelman door na plotseling vertrek Kirsten

Laatste update:

"Er is een kleine ingreep nodig. NEC was er niet blij mee en wilde die operatie uitstellen. Ik volg de raad van mijn arts en wil eventuele schade op de langere termijn uitsluiten", aldus de Duitser, die eerder voor Dynamo Dresden, Waldhof Mannheim en Bayer Leverkusen speelde.

"Voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle had ik gericht getraind en was ik gewoon fit. Dat ik naar de tribune werd verwezen, kwam onverwacht. Het is uiteindelijk jammer dat zes mooie maanden zo eindigen", besluit Kirsten.

Update 8 december 09.05 uur - NEC schuift doelman door na plotseling vertrek Kirsten
Guy Smit is de nieuwe reservedoelman van NEC. De negentienjarige keeper, die in de zomer werd weggehaald uit de jeugdopleiding van Vitesse, is na het vertrek van Benjamin Kirsten doorgeschoven. Dat meldt De Gelderlander. Omdat Joshua Smits (polsblessure) en de IJslander Hannes Halldórsson (schouderkwetsuur) nog maandenlang uit de roulatie zijn, heeft Ernest Faber alleen Marco van Duin en Smit nog over. Volgende maand kan NEC wel weer een nieuwe keeper kopen.

Meer nieuws

PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
5
Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen
8
De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
27
Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
21
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
19
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties