Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC speelt met aantrekken Duitser in op mogelijk vertrek Limbombe

Laatste update:

Een transfer van Limbombe lijkt aanstaande. "We gaan er gezien de serieuze interesse niet meer van uit dat hij bij ons blijft", erkent Hoekman. Hij wil niet reageren op namen van clubs, maar Club Brugge en Lille zouden zich bij NEC hebben gemeld. Ook is het Engelse Leeds United nog steeds geïnteresseerd; Leeds meldde zich vorig jaar al voor Limbombe, maar kon de deal toen niet afronden.

De 24-jarige Ofosu kan dus de opvolger worden van Limbombe: hij is een Ghanees-Duitse vleugelaanvaller, die op beide flanken inzetbaar is. "We gaan ervan uit dat hij direct de concurrentie aankan voor de basis", stelt Hoekman. Ofosu was transfervrij op te halen na zijn vertrek bij SV Grödig, dat uitkomt op het hoogste niveau in Oostenrijk.

Update 12 juli 22.45 uur: NEC speelt met aantrekken Duitser in op mogelijk vertrek Limbombe
NEC heeft via de officiële clubwebsite bevestigd dat Reagy Ofosu voor twee jaar heeft getekend. De transfervrije Duitser komt over van het Oostenrijkse SV Grödig, waar hij in het afgelopen half jaar zestien wedstrijden speelde. Technisch manager Danny Hoekman is blij met de aanwinst: "Met Reagy halen we een creatieve, snelle aanvaller in huis die in eerste instantie op de linkerflank inzetbaar is, maar kan ook op rechts of als schaduwspits uit de voeten."

NEC zal Anthony Limbombe gaan missen

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
34
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
150
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
353
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties