Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC strikt Joey van den Berg voor meerdere jaren

Laatste update:

De verdedigende middenvelder gaat waarschijnlijk woensdag nog zijn handtekening zetten onder een driejarig contract bij de in de Keuken Kampioen Divisie uitkomende Nijmegenaren. Technisch manager Peter Hofstede van de Superboeren kan niets anders dan zich bij het besluit van Van den Berg neerleggen: "Voor ons is het jammer, want we hebben er alles aan gedaan om Joey van den Berg binnen te halen", vertelt hij.

"Maar hij kiest helaas ergens anders voor." Ook trainer Henk de Jong, die Van den Berg beschouwde als een ideale leider binnen de selectie van de Achterhoekers, is teleurgesteld door de gang van zaken: "Ik vind het heel jammer, maar kan de club wel begrijpen. Ze wilden ver gaan, maar je kunt ook geen te grote risico's nemen."

NEC wordt, als het van een transfer komt, de vijfde Nederlandse werkgever van Van den Berg, die eerder uitkwam voor sc Heerenveen, FC Omniworld, Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. De afgelopen twee seizoenen speelde hij in de Championship voor Reading, dat hem transfervrij oppikte in Friesland. Op het tweede Engelse niveau was hij in 68 wedstrijden goed voor 2 goals en 3 assists.

Update 25 juli 15.10 uur - NEC strikt Joey van den Berg voor meerdere jaren
Joey van den Berg is speler van NEC, zo meldt de club uit de Keuken Kampioen Divisie woensdag. De middenvelder wordt komend seizoen gehuurd van Reading. Aansluitend tekent Van den Berg een contract in Nijmegen van één seizoen, met een optie voor nog een jaar. "In de eerste plaats ben ik heel trots dat ik voor NEC mag spelen. De club heeft er heel veel energie in gestoken om mij naar deze club te halen. Daarnaast was ik direct geïnteresseerd, omdat ik het gevoel heb dat NEC hier met iets heel moois bezig is", reageert Van den Berg.

Snap jij dat Joey van den Berg NEC verkiest boven De Graafschap?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties