Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC wacht op tweede Amerikaanse bod en zwijgt over komst Thern

Laatste update:

De krant schrijft dat de Nijmegenaren pas zaken willen doen wanneer zij een vervanger voor de linkspoot hebben gevonden. Als een verrassing komt de mogelijke transfer van Breinburg niet, want hij bevestigde afgelopen zondag nog dat er 'wel wat speelde'.

Breinburg, vijfvoudig international van Aruba, maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij De Graafschap en stapte in de zomer van 2014 over naar NEC. Hij heeft inmiddels 84 wedstrijden voor zijn huidige werkgever gespeeld en is er tevens de aanvoerder.

Update 10 januari 23.37 uur - Heerenveen-middenvelder wacht transfer van Breinburg af
Simon Thern is de beoogde vervanger van Gregor Breinburg bij NEC, zo meldt Voetbal International. De middenvelder van sc Heerenveen zit in de wachtkamer inzake een transfer van Breinburg naar Los Angeles Galaxy. Volgens het weekblad ziet de Zweed een overstap naar Nijmegen zeker zitten en zullen de onderhandelingen tussen de clubs weinig problemen opleveren.

Update 11 januari 23.28 uur - NEC wacht op tweede Amerikaanse bod en zwijgt over komst Thern
Het is nog niet zeker dat Gregor Breinburg naar LA Galaxy verkast. NEC deed een tegenvoorstel na het eerste bod van de MLS-club en daar is nog niet op gereageerd, meldt De Gelderlander. Technisch directeur Edwin de Kruijff wil verder niet bevestigen dat sc Heerenveen-middenvelder Simon Thern in beeld is als opvolger van de aanvoerder. "Er worden wel meer namen genoemd. Het is nog maar de vraag of we eruit komen over een transfer van Gregor. Op dit moment is dat koffiedik kijken."

Denk jij dat de transfer doorgaat?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
0
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
3
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
6
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
0
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties