Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NEC wint strijd om voormalig hockeydoelman Ten Barge

Laatste update:

De zeventienjarige Ten Barge speelde in de A1 van HC Den Bosch en niets leek een doorbraak in het eerste team in de weg te zitten. De doelman heeft echter meer plezier in het voetbal en besloot daarom om het hockey vaarwel te zeggen. Ten Barge was keeper van het Nederlandse jeugdteam, maar wil op een andere manier international worden: in de voetballerij dus.

De doelman plaatste een video van zijn reddingen op YouTube en kwam, ook mede dankzij een paar contacten, bij een nog onbekende Jupiler League-club terecht. Hoewel Ten Barge jarenlang een andere sport heeft uitgeoefend, mag hij tijdens een proefperiode laten zien wat hij in huis heeft. Ten Barge mag niet aangeven om welke club het gaat, waardoor dit nog even een vraagteken blijft.

Update 29 november 07.30 uur - NEC wint strijd om voormalig hockeydoelman Ten Barge
Job ten Barge gaat verder in de jeugdopleiding van NEC. De voormalig hockeydoelman is volgens Omroep Brabant ingelijfd door de Nijmegenaren, die daarmee Vitesse aftroeven. Ten Barge had ook aanbiedingen voor proefperiodes bij FC Den Bosch en Sparta Rotterdam op zak, maar heeft voor NEC gekozen. Eerder deze maand werd nog bekend dat hij stage mocht lopen bij een Brabantse eerstedivisionist. Ten Barge heeft deze proefperiode ook afgewerkt, maar wil niet zeggen bij welke club dat was. Het is nog niet bekend in welk elftal de keeper zal beginnen.

Meer nieuws

VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
28
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
10
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties