Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Necid tekent voor vier jaar in Turkije: 'Mezelf bewijzen met goals'

Laatste update:

Mochten daarbij geen fysieke mankementen aan het licht komen, dan tekent de Tsjechisch international een vierjarig contract bij de nummer zes van het afgelopen seizoen in de Süper Lig.

Met Necid in de gelederen hopen de Yesil Timsahlar volgend jaar wél een ticket voor Europa te bemachtigen. De 25-jarige goalgetter was het afgelopen seizoen goed voor 14 goals in 33 duels voor PEC Zwolle. De club had hem graag langer willen behouden, maar stuitte op onwil van de speler zelf. Als vervanger pikte PEC vervolgens Lars Veldwijk op bij Nottingham Forest.

Update 2 juli 17.50 uur - Necid tekent voor vier jaar in Turkije: 'Mezelf bewijzen met goals'
De transfer van Tomás Necid naar Bursaspor is donderdag definitief afgerond. Woensdag werd al duidelijk dat Necid naar de Süper Lig zou verkassen, mits hij de medische keuring met goed gevolg zou doorstaan. Dat is inmiddels gebeurd: de van PEC Zwolle afkomstige spits heeft voor vier seizoenen getekend. "Ik wil mezelf bewijzen met doelpunten", zo laat Necid optekenen op de website van zijn nieuwe club.

Tomás Necid heeft met Bursaspor een goede keuze gemaakt

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties