Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Newcastle heeft stopper binnen, maar wacht op immigratiedienst

Laatste update:

De twintigjarige Congolees reist donderdag naar Engeland voor de medische keuring, zo meldt Het Laatste Nieuws. Anderlecht en Newcastle hebben elkaar gevonden in een transfersom van zo'n tien miljoen euro voor Mbemba. Eerder betaalden the Magpies al tussen de zeventien en achttien miljoen euro voor Mitrovic, dus Newcastle maakt Anderlecht wel een stuk rijker.

Als er bij de keuring geen problemen aan het licht komen, zal Mbemba een vijfjarig contract gaan tekenen bij Newcastle. Na Mitrovic en Georginio Wijnaldum wordt hij de derde aankoop van Steve McClaren bij de club uit Noord-Engeland. Mbemba speelde in twee seizoenen tijd 63 competitiewedstrijden voor Anderlecht.

Update 26 juli 14.50 uur - Newcastle heeft stopper binnen, maar wacht op immigratiedienst
Chancel Mbemba heeft zijn medische keuring bij Newcastle United doorstaan. De verdediger moet echter nog wachten op een verblijfsvergunning en kan zich dan pas écht melden bij de selectie van coach Steve McClaren. De Britse immigratiedienst zal de zaak echter niet voor 30 juli behandelen. Wanneer zich geen onverwachte problemen voordoen, lijkt de twintigjarige Congolees dus met ingang van de 31e officieel speler van the Magpies te zijn.

Chancel Mbemba is een aanwinst voor Newcastle United

Meer nieuws

V/d Brom bereikt akkoord en wordt onder één voorbehoud nieuwe Vitesse-trainer
1
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties