Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Newcastle na inhaalrace als kampioen naar Premier League

Laatste update:

Door de nederlagen van Reading en Huddersfield Town op zondag wist Newcastle dat een overwinning genoeg was voor een rentree op het hoogste niveau. Ondanks de absentie van clubtopscorer Dwight Gayle, goed voor 22 treffers, vonden the Magpies de weg naar het doel makkelijk. Na zes minuten was het voor het eerst raak. Ayoze Pérez bracht het thuispubliek in extase na een corner. De gelijkmaker volgde via Jordan Hugill, maar dankzij voormalig Vitessenaar Christian Atsu rustte Newcastle toch met een voorsprong.

Na rust werd die marge uitgebreid. Paul Gallagher beging hands op de doellijn en moest met rood vertrekken, waarna de strafschop werd benut door Matt Richie. Tegen tien man kwam de voorsprong niet meer in gevaar. Het duurde slechts enkele minuten voor Newcastle opnieuw toesloeg: Pérez maakte zijn tweede van de avond nadat een corner van Jonjo Shelvey op de paal belandde. Newcastle, dat al drie opeenvolgende duels niet had gewonnen, heeft een achterstand van vier punten op koploper Brighton & Hove Albion.

Update 7 mei 17.49 uur - Newcastle na inhaalrace als kampioen naar Premier League
Newcastle United is zondag kampioen geworden van de Championship. De ploeg van Rafael Benítez was al zeker van een plek bij de bovenste twee, wat genoeg was voor promotie, maar heeft in de laatste weken ook koploper Brighton & Hove Albion achterhaald. Zondag won Newcastle met 3-0 van Barnsley, terwijl Brighton op 1-1 bleef steken op bezoek bij Aston Villa. Daardoor heeft Newcastle één punt meer en promoveert men als kampioen naar de Premier League.

-
Ben je blij met de terugkeer van Newcastle United?

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
60
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
271
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
38
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
17
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties