Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Neymar reist gewoon met Barcelona mee naar Japan

Laatste update:

Volgens verschillende Spaanse media moet de Braziliaan, een van de drie kandidaten voor het winnen van de Ballon d'Or, vrezen voor deelname aan het WK voor clubteams. Barcelona speelt zaterdag nog tegen Deportivo La Coruña en reist vervolgens naar Japan, waar het op 17 december instroomt in de halve finale van het toernooi. De finale staat voor 20 december gepland.

In deze wedstrijden moet Barcelona het dus mogelijk zien te redden zonder Neymar, die last heeft van een liesblessure. Dat zou een flink gemis zijn: Neymar is dit seizoen geweldig in vorm en maakte in zeventien officiële wedstrijden voor Barcelona al zestien doelpunten. In de Primera División staat de teller op veertien goals uit twaalf wedstrijden, in de Champions League scoorde Neymar ook al twee keer.

Update 11 december 11.56 uur - Neymar reist gewoon met Barcelona mee naar Japan
Neymar gaat gewoon met Barcelona naar het WK voor clubs in Japan, dat voor de club op 17 december van start gaat. De Catalanen spelen dan in de halve finale tegen een nader te bepalen tegenstander. Neymar kampt met liesklachten, maar zal gewoon aansluiten bij de selectie van Luis Enrique. Zijn inzetbaarheid is nog wel twijfelachtig: of de coach hem echt kan opstellen is nog afwachten.

-

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
7
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
37
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
68

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties