Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Neymar verlengde nog niet: 'We hebben geen contact met Real'

Laatste update:

De 24-jarige Braziliaan ligt momenteel nog tot de zomer van 2018 vast bij Barcelona, maar gaat volgens de informatie van de genoemde media tot medio 2021 bijtekenen. Verdere details over de contractvoorwaarden worden niet genoemd, maar Neymar zal flink meer gaan verdienen. Bovendien is de verwachting dat de hoogte van de gelimiteerde afkoopsom, die nu nog op 190 miljoen euro staat, naar boven zal gaan.

Neymar en Barcelona zijn al een tijdje met elkaar in gesprek, maar omdat er maar geen witte rook kwam, dachten onder meer Manchester United, Manchester City en Paris Saint-Germain misschien wel een kans te hebben. Deze vermogende clubs zouden geen probleem hebben met de transfersom van 190 miljoen euro en wilden Neymar een flink salaris in het vooruitzicht spelen, maar de dribbelaar is gelukkig in het Camp Nou en wil Barcelona niet verlaten.

Neymar is bezig aan zijn derde seizoen bij Barcelona, dat de aanvaller in de zomer van 2013 voor veel geld (de exacte transfersom is door allerlei vage constructies niet precies bekend) overnam van Santos. Neymar speelde tot dusver 124 officiële wedstrijden voor Barcelona en wist daarin 77 keer te scoren. Hij heeft ook al 69 interlands voor Brazilië achter zijn naam staan, met 46 goals.

Update 25 februari 22.10 uur - 'Neymar zette in december al krabbel onder nieuw contract'
Verschillende Spaanse media meldden dinsdag al dat Barcelona en Neymar een akkoord hebben bereikt over een nieuw contract tot medio 2021 en volgens ESPN Brasil heeft de Braziliaan zijn handtekening al lang gezet. Neymar schijnt de papieren tijdens het WK voor clubteams in Japan, in december, al te hebben ondertekend.

Update 26 februari 10.51 uur - Neymar verlengde nog niet: 'We hebben geen contact met Real'
ESPN Brasil claimt dat Neymar in december al zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw contract, maar dat bestrijdt de vader van de aanvaller van Bareclona in gesprek met Ara. "We beginnen in mei met onderhandelen en hopen dat we dan een gezamenlijk pad kunnen uitstippelen. We hopen dat Neymar gaat verlengen. Real Madrid? We hebben geen contact met hen gehad. We zijn gewend aan alle speculaties, maar moeten gewoon tot mei of juni afwachten. Neymar is gelukkig bij Barcelona, dus de fans hoeven zich geen zorgen te maken.

Neymar zit goed bij Barcelona

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
6
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties