Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Nicole Edelenbos benoemd tot interim-directeur NAC Breda

Laatste update:

Het technisch hart zal in de toekomst als klankbord gaan dienen voor de nog aan te stellen technisch manager. Die positie staat bij NAC open, nadat technisch directeur Hans Smulders onlangs op non-actief werd gesteld. Van Hooijdonk werd gezien als zijn opvolger, maar hij neemt alleen zitting in het technisch hart. De club gaat nog op zoek naar een technisch manager. De zoektocht naar een nieuwe technisch manager is niet de taak van het technisch hart, maar van de vertrekkende algemeen directeur Justin Goetzee, in samenspraak met de raad van commissarissen.

Behalve Van der Gaag en Van Hooijdonk neemt dus ook manager jeugdopleiding Gillissen zitting in het technisch hart. Ook Sepp de Roover, commissaris technische zaken, zal aanschuiven. De eerste taak voor het technisch hart wordt het vastleggen van vijf tot zes nieuwe spelers. NAC wil zich met name in verdedigend opzicht versterken. Een delegatie van NAC reist binnenkort af naar Engeland om in gesprek te gaan met Manchester City, de club waar de Bredanaars een samenwerkingsverband mee hebben. NAC hoopt meerdere direct inpasbare spelers te mogen lenen.

Zelf heeft NAC geen geld meer voor versterkingen. Dat komt doordat Smulders zonder tegenspraak het spelersbudget van drie miljoen euro heeft opgemaakt. Niet voor het eerst wordt er een beroep gedaan op de grootaandeelhouders. Naar verwachting is er zes tot acht ton nodig om versterkingen aan te trekken om handhaving in de Eredivisie te bewerkstelligen.

Update 21 december 14.21 uur - Nicole Edelenbos benoemd tot interim-directeur NAC Breda
Nicole Edelenbos wordt interim-directeur van NAC Breda, zo meldt de club vrijdag. De zakenvrouw neemt in het nieuwe jaar tijdelijk de dagelijkse leiding in het Rat Verlegh Stadion over van de vertrekkende Justin Goetzee. "Ik vind het geweldig dat ik de kans krijg om bij NAC aan de slag te gaan en kan niet wachten om met veel energie te beginnen aan deze interim-klus", aldus Edelenbos op de clubsite.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties