Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Niet Real, maar Atlético Madrid gastheer van Spaanse bekerfinale

Laatste update:

De Amerikaanse rockster Bruce Springsteen biedt waarschijnlijk uitkomst. Marca schrijft dat The Boss, zoals zijn bijnaam luidt, op 21 mei een concert geeft in het Santiago Bernabéu, waardoor het uitgesloten is dat de eindstrijd daar plaats kan vinden.

Mocht Sevilla echter de eindstrijd van de Europa League halen, dan wordt de finale van de Copa afgewerkt op 22 mei. Om logistieke redenen is het dan echter ook niet mogelijk om de wedstrijd in het Bernabéu te spelen. Real-coach Zinédine Zidane liet vorige week nog weten dat men in Madrid niet zit te wachten op een bezoek van Barcelona.

Update 22 februari 19.04 uur - Niet Real, maar Atlético Madrid gastheer van Spaanse bekerfinale
De Spaanse bond is eruit: de finale van de Copa del Rey tussen Barcelona en Sevilla wordt op 22 mei afgewerkt in het Vicente Calderón van Madrid. Beide clubs hadden volgens bronnen ingezet op het spelen van de eindstrijd in het grotere Santiago Bernabéu, maar daar wilde Real Madrid niet aan. Bovendien vindt daar een dag eerder een concert plaats van de Amerikaanse rockster Bruce Springsteen. Stadsgenoot Atlético heeft nu dus wel toestemming gegeven, zo maakt Sevilla via de officiële kanalen wereldkundig.

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Excelsior
0
PSV bevestigt nieuwe deal voor Ismael Saibari: 'We slaan een mooie slag'
45
'Ajax- en Feyenoord-target Hutchinson zat op tribune bij andere CL-ploeg'
6
Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
2
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
13
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties