Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Nieuwe bondscoach voor Gudelj: 'De kroon op mijn carrière'

Laatste update:

Curcic slaagde er niet in om zich met Servië te kwalificeren voor het EK in Frankrijk deze zomer. In een poule met Portugal, Albanië, Denemarken en Armenië werden de Serviërs vierde. De oud-spits was sinds 2010 werkzaam bij het Servische nationale elftal; eerst als assistent, later als bondscoach van Jong Servië en sinds 2014 als eindverantwoordelijke bij het eerste elftal.

Meer: Viertal ex-Eredivisie-spelers opgenomen in eerste EK-selectie ooit van Servië

"Na verschillende gesprekken met de verantwoordelijke personen bij de voetbalbond is mijn oordeel dat de voorwaarden en de volwaardige steun om ons te kwalificeren voor het WK in Rusland niet aanwezig zijn. Ik wil ten eerste de spelers bedanken vanwege hun toewijding en professionele houding. Ik wens het nationale team alle goeds voor de kwalificatiewedstrijden en hoop dat ze erin slagen de wens van iedereen te vervullen; namelijk deelname aan het WK", aldus Curcic.

Update 5 mei 21.22 uur - Nieuwe bondscoach voor Gudelj: 'De kroon op mijn carrière'
Slavoljub Muslin is de nieuwe bondscoach van Servië. De 62-jarige ex-trainer van onder meer Standard Luik, FK Krasnodar, Lokomotiv Moskou, Rode Ster Belgrado en Girondins Bordeaux heeft een contract tot de zomer van 2018 getekend. "Ik zie dit als een grote erkenning en als het hoogtepunt van mijn carrière. Dit is een enorme uitdaging. Echt, dit is de kroon op mijn carrière", aldus Muslin op de website van de voetbalbond.

Denk je dat Dusan Tadic en Nemanje Gudelj weer voor het Servische elftal gaan spelen?

Meer nieuws

'Voormalig doelman van PEC Zwolle staat voor droomtransfer naar Manchester City'
2
'Flick wil speler die al 95 wedstrijden onder hem speelde naar Barcelona halen'
2
Gretige Ralf Seuntjens verklapt te gast in podcast fraaie 'Eredivisie-transfer'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
17
Ajacieden zien af van vakantie: 'Ik heb doorgetraind, gewoon voor mezelf'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties