Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Nieuwe club' Usain Bolt blijkt deelname aan benefietduel voor UNICEF

Laatste update:

In een video kondigt Bolt aan dat hij aanstaande dinsdag bekendmaakt bij welke club hij heeft getekend. Of hij daadwerkelijk aan de slag gaat bij een profclub, of dat het om een reclamestunt gaat is vooralsnog onduidelijk. De voormalig Olympisch kampioen is al zijn hele leven lang fan van Manchester United en zou volgende maand op stage gaan bij Borussia Dortmund. Vorige maand trainde hij nog mee met het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns.


"Het is iets wat ik graag wil doen", zei Bolt in januari tegenover de Daily Express. "In maart ga ik op proef bij Borussia Dortmund en dat zal bepalend zijn voor wat ik ga doen met die carrière. Als zij zeggen dat ik goed ben en nog wat training nodig heb, dan ga ik ervoor. Het maakt me nerveus. Ik ben niet snel zenuwachtig, maar dit is anders. Dit is voetbal. Ik ga tijd nodig hebben om mezelf aan te passen, maar als ik een paar keer heb gespeeld, dan zal ik eraan gewend zijn."

Update 26 februari 18.32 uur - Eerste profclub van sprintkampioen Usain Bolt lijkt bekend
Usain Bolt zou dinsdag pas bekendmaken bij welke club hij aan de slag gaat, maar de Zuid-Afrikaanse koploper Mamelodi Sundowns heeft maandagavond min of meer aangekondigd dat de sprintkampioen zijn voetballoopbaan daar begint. De club publiceert op Twitter een foto van Bolt in het trainingsshirt en treedt dinsdagochtend naar buiten met nieuws. Bolt trainde vorige maand al mee met Mamelodi Sundowns.

Update 27 februari 9.23 uur - 'Nieuwe club' Usain Bolt blijkt deelname aan benefietduel voor UNICEF
Usain Bolt gaat voorlopig niet aan de slag als profvoetballer. De Jamaicaanse sprintkampioen zou dinsdagochtend via social media laten weten bij welke club hij een contract had getekend, maar nu blijkt dat het om deelname aan een benefietwedstrijd gaat. Op zondag 10 juni zal Bolt met verschillende oud-voetballers en artiesten op Old Trafford een duel spelen waarvan de opbrengsten ten goede komen aan UNICEF. Het is onduidelijk of de Jamaicaan in de toekomst nog een avontuur als profvoetballer ambieert.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
27
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties