Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Nieuwsgierig Willem II wil graag verhaal van Mathijsen horen

Laatste update:

Mathijsen begon zijn loopbaan bij Willem II en speelde vervolgens voor AZ, Hamburger SV en Málaga, voordat hij in de zomer van 2012 bij Feyenoord terechtkwam. De inmiddels 34-jarige verdediger heeft daar geen basisplaats meer en heeft reeds te horen gekregen dat zijn aflopende contract in De Kuip niet verlengd zal worden.

Mathijsen kreeg dat nieuws van Martin van Geel, die zelf ook 34 jaar oud was toen hij als technisch directeur begon bij Willem II. De Tricolores vinden een gebrek aan ervaring als sportbestuurder geen probleem. Algemeen directeur Berry van Gool wil de vermeende interesse in Mathijsen niet bevestigen: "Ik ga niet in op namen", zegt hij.

Update 12 december 18.20 uur - Nieuwsgiering Willem II wil graag verhaal van Mathijsen horen
Willem II is nieuwsgierig naar de toekomstplannen van Joris Mathijsen. De club uit Tilburg is op zoek naar een nieuwe technisch manager, maar de verdediger van Feyenoord is voor deze positie niet in beeld. "Dat is in deze context niet aan de orde", verzekert Berry van Gool, algemeen directeur, aan het Algemeen Dagblad. "Ik heb hem nog niet persoonlijk gesproken, maar wil dat wel snel doen. Hij is een Willem II'er in hart en nieren, komt hier uit de buurt en ziet ook regelmatig wedstrijden van ons. Goed om zijn verhaal te horen."

Denk je dat Joris Mathijsen een goede technisch directeur kan zijn?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties