Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Nijhuis klopt zichzelf op borst: 'Niet onlogisch dat ik finale fluit'

Laatste update:

In januari kwam uit dat Nijhuis tijdens een trainingskamp van de KNVB over de schreef was gegaan. Tijdens het verblijf in het Turkse Belek was hij 's nachts over het balkon van assistent-scheidsrechter Coen Droste geklommen en had hij met Edwin de Vree door de gangen van het hotel gespookt. De KNVB vond het 'schoolreisjesgedrag' en zette Nijhuis daarom buitenspel.

Nadien kreeg de arbiter nog maar negen wedstrijden toegewezen en daar zaten geen spraakmakende duels tussen. De Europese voetbalbond (UEFA) kende Nijhuis eveneens geen duels meer toe in één van de Europese competities en in de wedstrijden die hij nog wel floot, had Nijhuis het niet makkelijk. De verbazing is daarom groot dat hij zondag in De Kuip de leidende man zal zijn in de bekerfinale, voor het eerst in zijn loopbaan. Het zou bij scheidsrechtersbaas Dick van Egmond een ongeschreven regel zijn dat alle internationale arbiters in Nederland een keer de bekerfinale mogen 'doen'.

Update 17 april 10.25 uur - Nijhuis klopt zichzelf op borst: 'Niet onlogisch dat ik finale fluit'
In het scheidsrechterskorps mag er met verbazing zijn gereageerd op de aanstelling van Bas Nijhuis voor de bekerfinale, de leidsman zelf staat er niet van te kijken dat hij het prachtige affiche heeft gekregen. "Ik heb een goed seizoen achter de rug", zegt Nijhuis in gesprek met TwenteSport. De arbiter zegt dat hij een aantal 'moeilijke' competitiewedstrijden tot een goed einde heeft gebracht en dat hij goede beoordelingen heeft gekregen in internationale wedstrijden. "Het is niet onlogisch dat ik de finale ga fluiten, te meer omdat ik hem nog niet eerder heb geleid."

KNVB Beker
PEC Zwolle
5 - 1
Ajax
De KNVB heeft een onlogische keuze gemaakt

Meer nieuws

'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
5
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties