Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: OGC Nice maakt vertrek van 'nieuwe Dortmund-coach' bekend

Laatste update:

Het nieuws komt niet als een grote verrassing. Begin vorige maand schreef BILD al dat Dortmund niet langer door wilde met Stöger, die in december 2017 het stokje over van de ontslagen Peter Bosz. Sinds zijn komst zat hij negentien keer in de dug-out als trainer van die Borussen in de Bundesliga. Van die wedstrijden werden er negen gewonnen. Zes keer pakte Stöger een punt; viermaal dolf zijn ploeg het onderspit.

Stöger was eerder werkzaam bij FC Köln, Austria Wien, Wiener Neustadt, Grazer AK en First Vienna. Als mogelijke opvolgers zingen de namen van onder meer Lucien Favre en Ralph Hasenhüttl rond in het Signal Iduna Park. Naar verluidt besloot de top van Dortmund definitief om met Stöger te breken na de 6-0 nederlaag van 31 maart tegen landskampioen Bayern München.

Dortmund kon zaterdag ondanks de 3-1 nederlaag tegen Hoffenheim opgelucht ademhalen. BVB gaf de derde plek weliswaar uit handen, maar hield Bayer Leverkusen onder zich en gaat als nummer vier de Champions League in. "De wedstrijd van vandaag was een weerspiegeling van ons seizoen. Het is echter nog steeds van groot belang dat deze club zich heeft gekwalificeerd voor de Champions League", aldus Stöger.

Update 19 mei 23.44 uur - OGC Nice maakt vertrek van 'nieuwe Dortmund-coach' bekend
Niets staat Borussia Dortmund meer in de weg om Lucien Favre te benoemen als nieuwe trainer. OGC Nice heeft zaterdagavond officieel bevestigd dat de zestigjarige Zwitser vertrekt bij de Franse club. "De laatste twee seizoenen heeft Lucien ons geholpen om Nice te laten groeien. Het hoogtepunt was vorig jaar", zegt voorzitter Jean-Pierre Rivère in een officiële verklaring, verwijzend naar de derde stek. "We willen hem danken voor al het werk wat hij heeft geleverd. Hij is een professional met veel kwaliteiten. We wensen hem succes in de nieuwe uitdaging die hem staat te wachten. Dat verdient hij."

-
Was Peter Stöger de juiste man voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties