Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Onbegrip bij ADO Den Haag: 'Er ligt een gedegen begroting'

Laatste update:

De gemeente heeft geen trek meer in de chaos die bij de Eredivisie-club heerst rond de begroting. Die werd door de club ingediend bij de KNVB zonder de handtekening van wethouder Tom de Bruijn, die namens de gemeente de politieke waakhond van de club is. De gemeente had daarvoor al zes conceptbegrotingen van ADO afgekeurd. "De zesde begroting was gebaseerd op drijfzand", stelt wethouder Tom de Bruijn in een brief.

"De gemeente heeft er de afgelopen periode alles aan gedaan om voor de Haagse voetbalclub alternatieve oplossingen te vinden. Oplossingen die de club duurzaam in een gezond financieel vaarwater zouden brengen. Die voorstellen zijn door ADO stelselmatig genegeerd", zo wordt gesteld in de brief.

De gemeente trekt nu daarom de handen van de club af. "ADO staat aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen en er moet snel duidelijkheid komen over de financiën van de club. Daar het college geen verantwoordelijkheid wil dragen voor het voorgelegde financiële beleid en het prioriteitsaandeel thans geen middel is gebleken om deugdelijk financieel toezicht uit te kunnen oefenen, rest niets anders dan het prioriteitsaandeel terug te geven."

Update 22 juni 20.04 uur - Onbegrip bij ADO Den Haag: 'Er ligt een gedegen begroting'
Mattijs Manders betreurt het besluit van de gemeente om het prioriteitsaandeel terug te geven. De directeur van ADO Den Haag claimt 'zeer verrast' te zijn: "Ik vind het ook zeer spijtig. Ik vind het slecht voor de gemeente, ADO en de stad", laat hij optekenen in gesprek met Omroep West. "Ik begrijp niet zo goed waar dat vandaan komt. Er ligt een gedegen begroting. We hebben aan alle eisen voldaan die de gemeente ons gesteld heeft. En nu worden we helaas verrast door dit slechte nieuws", aldus Manders.

Snap jij deze maatregel van de gemeente Den Haag?

Meer nieuws

Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
4
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
55
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties