Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Onbetaalbare' Promes tekent binnenkort nieuw contract

Laatste update:

"Ik kan niet beloven dat ik blijf, maar iedereen weet dat ik gelukkig ben bij Spartak. Maar ik ga geen beloften doen die ik misschien niet kan waarmaken. Ik ben jong, ambitieus en wil goed voetbal spelen. Natuurlijk weet niemand wat er de komende zomer gaat gebeuren, maar iedereen weet ook dat ik graag bij Spartak wil blijven", aldus Promes tegen Championat.

"Ik wil niet weg voordat Spartak succesvol is. Daarmee doel ik op het bereiken van de Europa League of het winnen van de Russische beker", besluit de Oranje-international. Oud-middenvelder Viktor Bulatov hoopt dat Promes blijft: "Het zou een groot verlies zijn als hij vertrekt. Hij kan wedstrijden beslissen. De bal ligt nu bij de directie, die moet kijken hoe Promes behouden kan blijven." Spartak staat momenteel op de zevende plaats in de Premjer Liga.

CSKA Moskou, de eeuwige rivaal van Spartak, hoeft in ieder geval niet voor Promes aan te kloppen. ""Of ik mezelf naar een andere Russische club zie vertrekken? Naar CSKA in ieder geval niet. Ik ben geen prostitué. Bovendien houd ik van de rode kleur. Ja, CSKA speelt ook deels in het rood, maar het rood van Spartak is mooier. Eigenlijk denk ik ook helemaal niet na over een transfer binnen Rusland en als ik bij Spartak vertrek en ooit de kans krijg om terug te keren naar Rusland, dan zal ik altijd voor Spartak kiezen. Aan andere Russische clubs denk ik niet", voegt Promes eraan toe in een interview met Match TV.

Update 16 mei 21.47 uur - 'Onbetaalbare' Promes tekent binnenkort nieuw contract
Quincy Promes staat op het punt om zijn contract bij Spartak Moskou te verlengen. "We zijn in gesprek en denken dat we er heel snel uit zullen komen. Hoeveel hij waard is? Promes is onbetaalbaar", aldus voorzitter Leonid Fedun in gesprek met Championat.

Denk jij dat Quincy Promes een nieuw contract gaat ondertekenen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties