Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Ongelooflijk teleurgesteld, ik kan het niet anders zeggen'

Laatste update:

De 24-jarige Konoplyanka is een handige vleugelspeler, die zo'n negentien miljoen euro zou moeten gaan kosten. Liverpool-directeur Ian Ayre zit momenteel in Oekraïne om de deal af te ronden, maar Tottenham hoopt de dribbelaar nog voor de neus van de gevallen topclub weg te kapen. Liverpool en Tottenham zijn elkaars concurrenten in de strijd om de vierde plek in de Premier League, die aan het einde van de rit goed is voor deelname aan de play-offronde van de Champions League.

Konoplyanka debuteerde op zijn zeventiende bij Dnipro en speelt er al zijn gehele loopbaan. De vader van de 35-voudig Oekraïens international zei woensdag al dat zijn zoon in gesprek is met een Engelse topclub, maar noemde daarbij geen naam. "Hij kan later deze week wel eens van club verwisselen. We nemen aanbiedingen vanuit de Oekraïense competitie daarbij niet in overweging", zei Konoplyanka senior.

Update 31 januari 00.20 uur - 'Liverpool in pole position na afhaken van Tottenham Hotspur'
Liverpool lijkt het rijk alleen te hebben wat betreft het aantrekken van Yehven Konoplyanka. Tottenham Hotspur had eveneens concrete belangstelling voor de buitenspeler van Dnipro, maar op aandringen van Tim Sherwood zag men donderdagavond naar verluidt toch af van de komst van de Oekraïens international. De Spurs-manager is er niet van overtuigd dat Konoplyanka zich snel aan de Premier League zal aanpassen. Dnipro vraagt negentien miljoen euro voor de 24-jarige aanvaller, die bovendien een wekelijkse vergoeding van 120.000 euro verlangt.

Update 1 februari 00.47 uur - Liverpool loopt Konoplyanka op slotdag transfermarkt mis
De overstap van Yevhen Konoplyanka naar Liverpool is vrijdag in het water gevallen. The Reds wilden de buitenspeler van Dnipro Dnipropetrovsk dolgraag aantrekken en hadden veel geld voor hem over, maar kwamen er toch niet uit met zijn Oekraïense werkgever. Een akkoord over de wijze van betalen en de termijnen bleef uit. Konoplyanka had goede hoop dat de deal zou lukken en onderging vrijdag naar verluidt zelfs een medische keuring. Toch moesten de clubs de stekker eruit trekken: in de zomer wacht een nieuwe kans.

Update 1 februari 10.48 uur - 'Ongelooflijk teleurgesteld, ik kan het niet anders zeggen'
De transfer van Yevhen Konoplyanka naar Liverpool ging niet door en dat zorgde voor frustratie bij de zaakwaarnemer van de dribbelaar, James Lippet. "Ongelooflijk teleurgesteld, ik kan het niet anders zeggen", tweette de belangenbehartiger na de afgeketste transfer. Konoplyanka zelf heeft nog niet gereageerd, maar baalt volgens media uit Oekraïne ook als een stekker. Liverpool heeft in de afgelopen transferperiode nu geen enkele nieuwe speler voor het eerste elftal binnengehaald.

Yevhen Konoplyanka is goed genoeg voor de Engelse top

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties