Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Onsportief doelpunt Fer levert Norwich City boete op

Laatste update:

Tettey raakte in blessuretijd geblesseerd en Cardiff-keeper David Marshall gooide de bal daarom over de zijlijn. In plaats van de bal terug te geven, maakte Fer een doelpunt. "Ricky (Van Wolfswinkel, red.) gooide de bal naar mij en ik trapte hem erin, omdat ik wilde winnen", legde Fer uit. "In Nederland kan je doorspelen, als je dat wil. Ik begrijp nu dat dit in Engeland anders is. De volgende keer zal ik de bal teruggeven aan de keeper."

Jones keurde het doelpunt af omdat hij nog niet gefloten had. Norwich-manager Chris Hughton was daar blij mee: "Zo willen we zeker niet winnen, al wist ik niet dat een scheidsrechter moest fluiten voor een inworp."

Update 31 oktober 15.06 uur - Onsportief doelpunt Fer krijgt mogelijk vervelend gevolg
De wedstrijd tussen Norwich City en Cardiff City van afgelopen weekend krijgt mogelijk nog een staartje. In de slotfase van het duel scoorde Leroy Fer, nadat Cardiff de bal had buiten geschoten voor een blessurebehandeling. Het doelpunt werd niet goedgekeurd, al deed Fer volgens de officiële regels niets verkeerd, maar er ontstond toch een optstootje. De Engelse voetbalbond FA heeft een onderzoek ingesteld naar het gedrag van de spelers van Norwich en Cardiff.

Update 5 november 13.34 uur - Onsportief doelpunt Fer levert Norwich City boete op
De Engelse voetbalbond (FA) heeft Norwich City een boete van omgerekend zo'n 24.000 euro gegeven voor het opstootje in het duel met Cardiff City (0-0). Dat meldt persbureau Reuters. De bezoekers dachten de bal terug te krijgen na een blessurebehandeling, maar Leroy Fer dacht er anders over en werkte de bal tegen de touwen. Er ontstond een opstootje en scheidsrechter Mike Jones keurde het doelpunt af. 'De aanklacht was dat de spelers zich niet netjes hebben gedragen", luidt een statement van de bond.

-
Het doelpunt van Leroy Fer had gewoon goedgekeurd moeten worden

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
3
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
2
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties