Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ontslag kwam voor Booy als 'een donderslag bij heldere hemel'

Laatste update:

Booy was sinds begin november de hoofdtrainer van Cercle, dat de Fries destijds aanstelde als opvolger voor Bob Peeters. Onder leiding van Booy bereikte Cercle de Belgische bekerfinale, maar in de competitie ging het een stuk minder goed. De play-offs tegen degradatie konden niet vermeden worden en zaterdag werd er verloren van Beerschot.

Het bestuur van Cercle besloot dat het tijd was om in te grijpen en heeft Booy bedankt voor bewezen diensten. Staelens, die al als assistent-trainer werkzaam was bij de tweede club uit Brugge, zal het takenpakket van de Nederlander overnemen.

Update 3 april 15.05 uur - Ontslag kwam voor Booy als 'een donderslag bij heldere hemel'
Cercle Brugge besloot dinsdagavond om de samenwerking met Foeke Booy, die pas sinds november werkzaam was bij de club, per direct stop te zetten. De coach had dat ontslag niet zien aankomen: "De mededeling kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel'', zei hij op de site van zijn zaakwaarnemer Sport-Promotion. "Ik zat Paris Saint-Germain tegen Barcelona te kijken toen ik werd gebeld en op de hoogte werd gesteld van de beslissing van de beheerraad. Ik was op z'n zachtst gezegd verbaasd over dit besluit.''

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties