Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ontslagen Rossi verstond Ljajic: 'Hij beledigde mijn moeder'

Laatste update:

De thuiswedstrijd tussen Fiorentina en Novara was pas een halfuur bezig, toen de thuisploeg met 0-2 achter stond en Rossi het tijd vond om in te grijpen. Ljajic werd naar de kant gehaald en was daar niet over te spreken. De Servische middenvelder klapte cynisch in de richting van zijn coach en schold nog wat, waarna er iets knapte bij Rossi.

De oefenmeester liep naar zijn gewisselde speler, die inmiddels in de dug-out was aanbeland, en gaf Ljajic een duw. Een handgemeen volgde en Rossi deelde enkele rake klappen uit. Spelers en trainers moesten de twee kemphanen uit elkaar halen en de wedstrijd werd na een korte onderbreking weer hervat. Fiorentina vocht zich na rust terug en pakte dankzij twee goals van Riccardo Montolivo nog een punt: 2-2.

Update 3 mei 00:00 uur - Fiorentina zet slaande Rossi na 'serieus incident' op straat
Delio Rossi is niet langer de coach van Fiorentina. Kort na het 2-2 gelijkspel tegen Novara heeft la Viola laten weten dat de oefenmeester ontslagen is, nadat hij op de gewisselde Adem Ljajic had in geslagen. "Helaas moesten we deze beslissing wel nemen", meldt Fiorentina in een statement. "Dit is een serieus incident en we keken er erg van op, omdat Delio normaal gesproken juist altijd zo rustig is."

Update 3 mei 13:34 uur - Fiorentina heeft opvolger van vechtersbaas Rossi al te pakken
Het heeft de clubleiding van Fiorentina niet lang gekost om een opvolger te vinden voor Delio Rossi, die woensdag slaags raakte met speler Adam Ljajic. De 58-jarige Vincenzo Guerini, die al bij de club werkte als teammanager, zal de hoofdmacht in de twee slotwedstrijden van het seizoen onder zijn hoede nemen. Dat melden diverse Italiaanse media. Guerini heeft veel ervaring als trainer en was leidinggevende bij veertien clubs, al speelden de meeste van zijn teams niet op het hoogste niveau. In 2006 was hij voor het laatst hoofdcoach, bij Catanzaro in de Serie C. Rossi zelf is overigens voor de duur van drie maanden geschorst door de tuchtcommissie van de Italiaanse bond.

Update 3 mei 19:35 uur - Fiorentina deelt provocerende Ljajic schorsing en megaboete uit
Fiorentina heeft Adem Ljajic voor de rest van het seizoen geschorst. De jonge Serviër was het woensdag in de thuiswedstrijd tegen Novara niet eens met zijn wissel en provoceerde Delio Rossi. De oefenmeester werd kwaad en belaagde zijn eigen speler. Het leidde tot het ontslag van Rossi en inmiddels hoeft Ljajic zich niet meer te richten op de afsluitende duels met Lecce en Cagliari. Volgens diverse Italiaanse media heeft hij de hoogste boete uit de clubgeschiedenis ontvangen.

Volgens Fiorentina zou Ljajic hebben gezegd dat het de schuld van Rossi zou zijn als men degradeert. Italiaanse media schrijven echter dat de Serviër zou hebben gezegd dat Rossi nog gehandicapter is dan zijn zoon. De zoon van Rossi is gehandicapt en zodoende onstond naar verluidt het voorval.

Update 5 mei 13:45 uur - Ontslagen Rossi verstaat Servisch: 'Hij beledigde mijn moeder'
Niet de gehandicapte zoon van Delio Rossi maar diens moeder kreeg er van langs. Bij het verlaten van het veld beet Adem Ljajic de inmiddels ontslagen coach van Fiorentina iets toe in het Servisch, maar Rossi verstond dat en sprong uit de band. "Ik begrijp Servisch. Ik heb in mijn loopbaan veel Servische spelers onder mijn hoede gehad. Hij zei dat ik 'terug moest kruipen in mijn moeders …", aldus Rossi. "Op dat moment verloor ik mijn zelfbeheersing."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties