Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ontvoerde middenvelder na betalen van 150.000 euro weer vrij

Laatste update:

"Ja, hij is ontvoerd. De details zijn nog niet helemaal duidelijk, maar het schijnt dat hij zaterdagochtend op weg was naar de kerk in zijn auto, die 'Obodo 5' heeft als kentekenplaat." Dit gegeven zou de aandacht van de ontvoerders hebben getrokken, aangezien de middenvelder de avond tevoren in dezelfde auto op stap was geweest. Verwacht wordt dat er losgeld zal worden gevraagd voor Obodo.

De dertienvoudig Nigeriaans international voetbalt al sinds 2001 in Italië, toen hij het Nigeriaanse Plateau United verruilde voor Perugia. Na drie seizoenen volgde een transfer naar Fiorentina, en een jaar later verkaste Obodo naar Udinese. Afgelopen seizoen kwam de middenvelder op huurbasis uit voor Lecce, dat uit de Serie A degradeerde.

Update 10 juni 23:22 uur - Ontvoerde middenvelder na betalen van 150.000 euro weer vrij
Christian Obodo staat weer op vrije voeten. De middenvelder van Udinese werd zaterdag in zijn geboorteland Nigeria ontvoerd, maar is een dag later weer vrijgelaten. De familie van Obodo moest daar wel 150.000 euro voor betalen. De vriendin van de middenvelder bevestigde het nieuws via de telefoon: "Ja, hij is weer vrij, hij zit nu naast me in de auto. We hebben een bedrag betaald voor zijn vrijlating."

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
49
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties