Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ook BILD maakt melding van transfer Younes naar Ajax

Laatste update:

Younes speelt sinds zijn zesde voor Mönchengladbach en maakte in april 2012 zijn debuut in de Bundesliga. Hij staat inmiddels op 4 doelpunten en 4 assists in 37 officiële wedstrijden in het eerste elftal en werd vorig seizoen verhuurd (zonder koopoptie) aan FC Kaiserslautern. Voor deze club uit de 2. Bundesliga maakte Younes twee treffers in vijftien optredens.

De international van Jong Duitsland, die in juni deelnam aan het EK Onder-21 in Tsjechië, heeft momenteel nog een contract voor één seizoen bij Mönchengladbach. Ajax moet dus een transfersom betalen, maar het is nog onduidelijk hoeveel geld dit zal bedragen.

Younes kan worden gezien als het alternatief voor Pione Sisto. Ajax zette na het horen van de vraagprijs van zeven miljoen euro een streep door de komst van de Deen. De Amsterdammers lijken zodoende te zijn doorgeschakeld naar Younes, al werd ook de naam van Montpellier's Anthony Mounier genoemd. Directeur Marc Overmars liet zondagavond echter weten geen interesse te hebben in deze Fransman.

Ajax is ook nog bezig met de komst van Yaya Sanogo. De 22-jarige aanvaller moet voor één seizoen van Arsenal worden gehuurd en heeft reeds gesproken met Overmars en trainer Frank de Boer. Lille heeft eveneens belangstelling voor Sanogo. Ajax versterkte zich eerder deze zomer met Nemanja Gudelj, Mitchell Dijks en Johnny Heitinga. Arek Milik werd definitief overgenomen van Bayer Leverkusen.

Update 14 juli 11.28 uur - Ook BILD maakt melding van transfer Younes naar Ajax
Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat Ajax de komst van Amin Younes zal gaan aankondigen. Voetbal International meldde maandagavond dat de Amsterdammers een akkoord hadden bereikt met de aanvaller en dat er alleen nog een overeenkomst moest worden gesloten met Borussia Mönchengladbach. Dat lijkt inmiddels te zijn gebeurd; BILD meldt dat Younes een contract voor drie jaar, met een optie op een extra seizoen, zal gaan tekenen.

Een goede aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties