Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ook Brands ontkent akkoord met Manchester City over Lozano

Laatste update:

Dat de aanvaller van Pachuca naar Europa komt lijkt hoe dan ook een gegeven en PSV gaf eerder al aan een deal met een grotere club te zoeken om de naar verluidt zo'n twintig miljoen euro kostende aanvaller binnen te kunnen halen. De nummer drie van de Eredivisie lijkt nu zo'n constructie te hebben gevonden: PSV betaalt naar verluidt mee aan de transfersom en krijgt vervolgens voor twee seizoenen de beschikking over Lozano.

De 21-jarige Mexicaans international zal daarna terugkeren naar het Etihad Stadium, waar hij zich zal moeten bewijzen ten opzichte van Josep Guardiola. Voor Lozano zelf lijkt dit ook het meest geschikte scenario: hij kan ook naar Real Sociedad en Celta de Vigo, maar geeft er naar verluidt de voorkeur aan om bij de club van Andrés Guardado en Héctor Moreno aan de slag te gaan.

Update 9.27 uur - Lozano weet niets van vermeende deal tussen Man City en PSV
Manchester City en PSV hebben naar verluidt een deal gesloten om Hirving Lozano van Pachuca naar Europa te halen, maar de Mexicaans international zelf is vooralsnog niet op de hoogte van zijn mogelijke naderende transfer. "Ik hoorde er pas iets over toen ik er een vraag over kreeg. De waarheid is dat ik het niet weet. Ik denk dat ze moeten gaan praten en beslissen wat het beste is. Of ik blij zou zijn met deze transfer? Natuurlijk, het zijn geweldige teams en het zou een belangrijke stap zijn. Ik zou het leuk vinden, maar ik moet afwachten", reageerde hij na de kwalificatiewedstrijd tussen Mexico en Honduras tegenover verslaggevers.

Update 9.52 uur - Ook Brands ontkent akkoord met Manchester City over Lozano
In navolging van Hirving Lozano heeft ook Marcel Brands aan De Telegraaf laten weten dat er geen akkoord op tafel ligt met Manchester City over de komst van de aanvaller van Pachuca. De technisch manager van PSV stelt dat er geen sprake is van een deal met the Citizens over een huurconstructie waarbij de Eindhovenaren een deel van de transfersom voor hun rekening zouden nemen.

Vind jij dat PSV mee moet werken aan een dergelijke deal?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties