Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ook derde aankoop Solskjaer is oude bekende van Molde FK

Laatste update:

Eikrem werd weggekocht bij sc Heerenveen, maar werkte ook met Solskjaer bij Molde FK. Bovendien hebben Eikrem en Daehli overeenkomstig dat ze beiden voortkomen uit de jeugdopleiding van Manchester United, waar Solskjaer de scepter zwaaide als trainer van het tweede elftal. De achttienjarige Daehli speelde pas twaalf wedstrijden in de Noorse Tippeligaen op het middenveld bij Molde FK.

Dat geringe aantal weerhield hem er niet van al twee interlands te spelen voor het Noorse nationale team: in november debuteerde hij tegen Denemarken en kort daarop speelde hij direct interland nummer twee tegen Schotland. Daehli's contract bij Molde liep nog tot eind 2015, dus is er een afkoopsom betaald. In het seizoen 2011/12 werd Daehli uitgeroepen tot Young Player of the Year in de opleiding van Manchester United.

Update 24 januari 17.45 uur - Ook derde aankoop Solskjaer is oude bekende van Molde FK
Ole Gunnar Solskjaer blijft maar spelers met wie hij al samenwerkte bij Molde FK naar Cardiff City halen. Na Magnus Wolff Eikrem en Mats Daehli maken the Bluebirds vrijdag ook melding van de komst van Jo Inge Berget. De 23-jarige aanvaller is voor een onbekend bedrag overgenomen van Molde en heeft voor 2,5 jaar getekend. Berget heeft vier interlands voor de Noorse ploeg achter zijn naam staan.

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
2
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
7
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
3
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties