Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ook Feyenoord houdt door PSV begeerd talent in de gaten'

Laatste update:

Mede dankzij de goede prestaties van Kusk en Thomsen doet Aalborg volop mee in de strijd om de landstitel in de Super Ligaen. De club staat tweede achter FC Midtjylland en houdt FC Kopenhagen, de grote veelvraat van het laatste decennium, nog achter zich. Het succes van Aalborg leidt mogelijk tot een aftocht van de beste spelers, tot wie Kusk en Thomsen gerekend worden.

Kusk werd vorig jaar juni Deens international en speelde inmiddels reeds vier interlands. Zondag zou PSV hem ook reeds aan het werk hebben gezien in de wedstrijd tegen Brøndby, die in een 2-2 remise eindigde. Liniegenoot Thomsen heeft zijn debuut nog niet gemaakt, maar is wel een vaste pion in het team van trainer Kent Nielsen.

Update 14.42 uur - 'Ook Feyenoord houdt door PSV begeerd talent in de gaten'
In navolging van PSV is ook Feyenoord in de markt voor Nicolaj Thomsen. De twintigjarige middenvelder van het Deense Aalborg zou onlangs zijn bekeken door een aantal scouts van de Rotterdammers, al weet de hoofdpersoon zelf nog van niks van de mogelijke interesse. "Ik heb met mijn zaakwaarnemer afgesproken dat ik niets te horen krijg over eventuele clubs die me komen bekijken", geeft de jongeling te kennen in Tipsbladet.

Heeft PSV behoefte aan talentvolle middenvelders?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties