Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ook Feyenoord in de markt voor United-talent met PSV-verleden'

Laatste update:

De jonge Pereira speelde tot de B-jeugd in de opleiding van PSV, maar koos vervolgens voor het avontuur in Manchester. Daar debuteerde hij onlangs in een officiële wedstrijd in het eerste team, maar hij lijkt er niet van overtuigd te zijn dat hij toekomst heeft bij de selectie van manager Louis van Gaal.

De in België geboren Pereira, die wedstrijden heeft gespeeld in vertegenwoordigende jeugdploegen van zowel België als Brazilië, is in het bezit van een aflopende verbintenis. Manchester United wil hem graag behouden, maar PSV kan hem meer kansen in de hoofdmacht bieden.

Update 24 februari 09.55 uur - 'Ook Feyenoord in de markt voor United-talent met verleden bij PSV'
PSV is niet de enige Nederlandse club met belangstelling voor Andreas Pereira. Volgens Het Laatste Nieuws heeft ook Feyenoord inmiddels contact opgenomen met de aanvallende middenvelder van Manchester United. De eerste contacten tussen PSV en de Braziliaanse Belg dateren volgens het Belgische dagblad van vorig jaar. Pereira, die op zijn zestiende van PSV naar Manchester United vertrok, werd in een eerder stadium ook aan Paris Saint-Germain gelinkt.

Andreas Pereira zou een uitstekende versterking zijn voor PSV

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
5
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
26
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties