Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ook hoogste sporttribunaal veegt beroep Real Madrid van tafel

Laatste update:

Cheryshev was vorig seizoen uitgeleend aan Villarreal en pakte in de ontmoeting met Barcelona zijn derde gele kaart van het bekertoernooi. Dat betekende dat de Russisch international zijn eerstvolgende optreden in de beker moest laten schieten, maar hij werd woensdag opgesteld tegen Cadíz. Na afloop verklaarde Benítez dat hij van niets wist.

"De Spaanse voetbalbond heeft niets doorgegeven en hij is naar de kant gehaald toen wij ervan op de hoogte waren", zei Benítez. "Van Villarreal hebben wij ook niets vernomen. Pas in de rust kwamen we erachter. In de tweede helft heb ik Cheryshev gewisseld, om te laten zien dat er geen kwaad achter zit." Volgens Florentino Pérez lag de fout ook niet bij Real, maar bij de RFEF.

De voorzitter van Real was ervan overtuigd dat zijn club niet gestraft zou worden, maar dat is dus wel gebeurd. Het is niet de eerste keer dat Benítez met zijn ploeg uit de Copa wordt gezet: in 2001 gebeurde hem dit ook al met Valencia, toen hij ook een niet-speelgerechtigde speler had opgesteld. Real heeft de mogelijkheid om tegen de uitspraak in beroep te gaan en zal dat ongetwijfeld gaan doen.

Update 4 december 22.34 uur - Real Madrid in beroep tegen beslissing van Spaanse bond
Zoals verwacht kon worden legt Real Madrid zich niet zomaar neer bij de beslissing van de Spaanse voetbalbond om de Koninklijke uit het nationale bekertoernooi te zetten. Real herhaalt op de website van de club dat Denis Cheryshev niet was ingelicht over zijn schorsing en dat dit wel moet gebeuren, omdat de schorsing anders niet telt. Real gaat dus in beroep tegen de uitspraak en laat weten dat het goede hoop heeft op een positieve uitkomst.

Update 10 december 19.38 uur - Spaanse tuchtcommissie verwerpt beroep van Real Madrid
Het beroep dat Real Madrid tegen de uitspraak over Denis Cheryshev aantekende, heeft niets uitgehaald. De tuchtcommissie van de Spaanse voetbalbond heeft het beroep verworpen en de club stapt nu naar het sporttribunaal TAD om de strafmaat op te schorten. Real maakt tegelijkertijd de gang naar het internationale sporttribunaal CAS om de straf helemaal van tafel te krijgen. Het CAS doet waarschijnlijk volgende week uitspraak over de zaak.

Update 28 december 15.30 uur - Ook hoogste sporttribunaal veegt beroep Real Madrid van tafel
Real Madrid is definitief uit het Spaanse bekertoernooi gezet, zo meldt het CAS. De club stelde de niet speelgerechtigde Denis Cheryshev op in het duel met Cadiz (3-1 winst) en werd door de bond uit de Copa del Rey gezet. Real Madrid ving met een beroep al bot bij de bond en bij het sporttribunaal TAD. Nu heeft dus ook het hoogste sporttribunaal CAS het beroep van tafel geveegd. Via de officiële kanalen laat Real Madrid weten dat de club het niet eens is met de uitspraak. De club gaat op zoek naar andere mogelijkheden om de straf aan te vechten, bijvoorbeeld via de rechter.

-
Een terechte straf

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
6
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties