Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ook PSV in verband gebracht met matchfixing: oefenduel verdacht

Laatste update:

"Er is een zware besmetting van de sport op alle niveaus", laat Tarabella optekenen in Het Nieuwsblad. De eerste en tweede divisies van topcompetities als de Italiaanse, Franse, Portugese en Nederlandse competitie zijn betrokken, net als wedstrijden in de Champions League en de Europa League.

In totaal zijn 460 wedstrijden tijdens het seizoen 2013/14 verdacht. Ook bij tennis-, volleybal-, en basketbalwedstrijden worden regelmatig verdachte geldstromen vastgesteld. Overigens wil de wereldvoetbalbond FIFA op het WK iedere wedstrijd controleren op verdachte geldstromen.

Update 4 juni 16.25 uur - 'Afgelopen seizoen matchfixing bij Achilles'29 tegen Willem II'
Federbet, een non-profit-organisatie die gevestigd is in België en die onder meer melding maakt van verdachte sportweddenschappen, zegt dat er zeer sterke aanwijzingen zijn dat er matchfixing heeft plaatsgevonden bij Achilles'29 tegen Willem II afgelopen seizoen. Dat vond het Brabants Dagblad uit. Het was de enige Nederlandse wedstrijd in een lijst van 110 Europese sportwedstrijden die Federbet inleverde bij het Europees Parlement. Willem II won op 20 oktober met 1-5 van Achilles'29, terwijl de ruststand nog 1-1 was. Volgens Federbet is er bovenmatig veel geld ingezet op een overwinning van Willem II met meer dan twee doelpunten verschil en op een totaal van vier of meer doelpunten in deze wedstrijd.

Update 4 juni 17.13 uur - Ook PSV in verband gebracht met matchfixing: oefenduel verdacht
Ook PSV wordt volgens het Brabants Dagblad genoemd. De Eindhovenaren werkten in de winterstop een oefenwedstrijd af tegen het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv en wonnen dat duel met 3-0. De komende periode zal onderzocht worden of die uitslag op reglementaire wijze tot stand is gekomen.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
3
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
18
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties