Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ook vleugelverdediger Van Rhijn traint mee bij Ajax

Laatste update:

"Het is heel leuk'', sprak de rechtsbuiten, afkomstig uit de A1 van Ajax, na de training. "Het niveau is natuurlijk hoger dan bij de A1 en de jongens in de selectie zijn groter en sterker.'' Demy de Zeeuw en Christian Eriksen hebben tijdens de training de meeste indruk op hem achtergelaten: "Demy en Chris zijn écht heel goed'', aldus Lukoki.

Aankomende zondag speelt Ajax in eigen huis de Klassieker tegen Feyenoord, waardoor Lukoki mag dromen. Of hij vrijdag weer meetraint weet hij echter nog niet: "Maar dit is al een kans voor mij. Ik moet mijn ding blijven doen: focussen en goede acties maken. Eigenlijk wat ik altijd doe.'' Lukoki is na Ebecilio de tweede buitenspeler die een kans krijgt van De Boer.

Update 15:14 uur - Ook vleugelverdediger Van Rhijn traint mee bij Ajax
Niet alleen Jody Lukoki krijgt de kans om zich te laten zien bij het eerste elftal; ook Ricardo van Rhijn deed donderdag mee op de training, zo meldt AjaxLife. De negentienjarige rechtsback speelt dit seizoen zijn wedstrijden bij Jong Ajax en wordt door Frank de Boer bij het eerste elftal betrokken. Van Rhijn speelt niet alleen op dezelfde positie als Gregory van der Wiel; qua uiterlijk heeft hij ook veel van hem weg.

Meer nieuws

Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
0
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
0
Vitesse meldt vertrek aan 20 mensen: nieuws slaat in als een bom
10
Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea
37
Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé
7
'Wilfred Genee gaat een hoogst onzekere zomer tegemoet'
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties