Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Openbaar Ministerie laat met neppistool zwaaiende profs met rust

Laatste update:

Een automobilist had de politie gebeld omdat hij op de rijksweg A28 zag dat er vanuit een auto met een vuurwapen werd gezwaaid. De politie zette de achtervolging in en haalde het trio met getrokken vuurwapens uit de auto. In de wagen werden twee namaakwapens gevonden.

De drie zeiden dus dat er sprake zou zijn van 'een geintje'. Het trio zit nog vast en wordt later op woensdag verhoord. FC Emmen zal niet blij zijn met het incident, want de club is nog volop in de race voor promotie naar de Eredivisie. In de nacompetitie is Roda JC Kerkrade op 22 en 25 mei de opponent.

Update 20 mei 17.22 uur - Aanstaand assistent Ajax bij opgepakte spelers FC Emmen
Het Dagblad van het Noorden weet dat Omar Kavak, Saïd Bakkati en Danny Menting de spelers van FC Emmen zijn die werden gearresteerd door de politie, omdat zij met nepwapens hadden gezwaaid. Het drietal speelde met de speelgoedpistolen van de kinderen van Bakkati, die achter in de auto lagen, en joegen daarmee andere automobilisten op de A28 de stuipen op het lijf. Bakkati wordt na dit seizoen assistent-trainer bij Jong Ajax.

Directeur Wim Beekman van FC Emen betreurt de gang van zaken. "Wij gaan er op dit moment van uit dat dit een uit de hand gelopen grap betreft'', zegt Beekman. "Als dat zo is, betreuren wij het ten zeerste dat onze spelers mensen schrik hebben aangejaagd. Maar we willen eerst de feiten op een rijtje en willen de spelers zo snel mogelijk zelf spreken.''

Update 29 mei 16.30 uur - Openbaar Ministerie laat met neppistool zwaaiende profs met rust
De drie voetballers van FC Emmen, die opgepakt werden wegens het zwaaien met een neppistool, worden niet vervolgd. Ze hebben waarschijnlijk niet beseft wat ze deden en hoe anderen daarvan zouden kunnen schrikken. Dat maakte het Openbaar Ministerie vrijdag bekend. De zaak wordt geseponeerd, zo meldt persbureau ANP. De spelers in kwestie waren Omar Kavak, Saïd Bakkati en Danny Menting.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties