Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Openingsduel EK niet in Amsterdam; Brussel is wedstrijden kwijt

Laatste update:

Het is overigens nog allerminst zeker of Brussel wel speelstad zal zijn tijdens het EK 2020. Het toernooi wordt vanwege de zestigjarige verjaardag van de UEFA door heel Europa afgewerkt. In de Belgische hoofdstad moet een nieuw stadion verrijzen, om het oude Koning Boudewijnstadion te vervangen. Door diverse problemen is de bouw van dit stadion echter nog niet gestart. De UEFA zal volgende week ook besluiten of Brussel speelstad blijft tijdens het EK 2020.

Indien men besluit om Brussel te schrappen, zal Cardiff worden toegevoegd aan de speelsteden. Daarnaast wordt er tijdens het EK 2020 gespeeld in Londen, Bilbao, Boedapest, Boekarest, Dublin, Kopenhagen, München en Baku. De halve finales en de finale worden afgewerkt op Wembley. Amsterdam is zeker van drie groepswedstrijden en een achtste finale van het EK 2020.

Indien Oranje zich weet te plaatsen voor het toernooi, zal het twee 'thuiswedstrijden' spelen. Om de Johan Cruijff ArenA klaar te maken voor het toernooi, zal het voor een bedrag van vijftig miljoen euro gerenoveerd worden. De capaciteit van vijftigduizend toeschouwers blijft onveranderd. "We willen in 2020 opnieuw trendsetter zijn met de Arena, zoals we dat waren bij de opening in 1996", zei directeur Henk Markerink vorig jaar.

Update 7 december 16.02 uur - Openingsduel EK niet in Amsterdam; Brussel is wedstrijden kwijt
De openingswedstrijd van het EK in 2020 wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Rome. Dat heeft de UEFA donderdag bekendgemaakt. Amsterdam, Sint-Petersburg en Glasgow waren ook kandidaat. Op EURO 2020 is de Johan Cruijff ArenA een van de stadions waar wedstrijden worden afgewerkt. De duels in Groep C worden verdeeld over Boekarest en Amsterdam. Brussel is zijn status als speelstad kwijtgeraakt door problemen rond het Eurostadion. De vier wedstrijden die in België gespeeld zouden worden, gaan nu naar het Engelse Wembley.


Denk jij dat Amsterdam de openingswedstrijd van het EK 2020 krijgt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties