Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Operatie van Thiago in Barcelona uitstekend verlopen

Laatste update:

De Beierse club laat weten dat het noodlot weer toegeslagen heeft: opnieuw een knieblessure, dit keer een scheur in de binnenband, en weer moet Thiago geopereerd worden. Hij moet een kruis maken over de komende maanden en moet zich waarschijnlijk alweer gaan richten op februari of maart 2015. Thiago speelde pas 16 wedstrijden in de Bundesliga, van de mogelijke 41. "We zijn allemaal geschokt en verdrietig door deze nieuwe blessure", zegt directeur Matthias Sammer namens de club.

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

Thiago tekende in juli 2013 een contract voor vier seizoenen in de Allianz Arena. In de weken ervoor had hij veel indruk gemaakt op het EK Onder-21, waarbij hij met Spanje de finale won van zijn geboorteland Italië: hij maakte in die eindstrijd een hattrick. De clubs stonden voor hem in de rij, maar Thiago besloot in te gaan op de avances van Guardiola en ging aan de slag bij Bayern. In zijn derde wedstrijd raakte hij echter al stevig geblesseerd.

Die kwetsuur wierp hem terug en pas eind november kon Thiago weer in actie komen. Dit keer speelde hij door tot eind maart, toen hij andermaal geblesseerd raakte. Na 25 minuten viel de middenvelder uit tegen TSG Hoffenheim met een flinke knieblessure en dus stond hij na een operatie weer maanden aan de kant. In het seizoen 2014/15 deed hij nog geen minuut mee in het eerste van Bayern, maar is hij weer geblesseerd geraakt.

Update 23 oktober 15.55 uur - Operatie van Thiago in Barcelona uitstekend verlopen
De operatie aan de knie van Thiago Alcántara is uitstekend verlopen, zo meldt Bayern München donderdagmiddag via de officiële kanalen. De middenvelder is in Barcelona onder het mes gegaan, onder toeziend oog van clubarts Lutz Hänsel. Hoewel er geen complicaties zijn opgetreden, zal Thiago de komende maanden niet inzetbaar zijn, zo benadrukt der Rekordmeister.

Denk jij dat Thiago Alcántara ooit zijn waarde gaat laten zien voor Bayern?

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties