Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Oproep op LinkedIn leidt tot contract in Duitsland voor Linthorst

Laatste update:

Een paar dagen geleden prees Linthorst zichzelf in het Engels op de volgende manier aan in een LinkedIn-post. "Op zoek naar een nieuw avontuur. Na juni ben ik transfervrij en op zoek naar een nieuwe voetbalclub. Ik ben een 22-jarige linkercentrale verdediger, 1 meter en 94 centimeter lang. Ik heb tien jaar in de jeugd van Vitesse gespeeld (Nederlandse Eredivisie) en twee seizoenen bij De Graafschap (Jupiler League). In mijn eerste jaargang speelde ik vijf wedstrijden in de Eredivisie, dit seizoen speelde ik veertien duels in de Jupiler League. Na juni ben ik transfervrij. Graag alleen serieuze berichten hierop!", liet Linthorst weten.

Linthorst kreeg vervolgens tientallen reacties van geïnteresseerde clubs. Het Schotse Hamilton en het Ierse Shamrock Rovers hebben zelfs Linthorst een oefenstage aangeboden. Met Shamrock, dat al achttien keer kampioen van Ierland werd, gaat hij oefenduels met Celtic en Burnley meespelen. Volgend seizoen speelt Shamrock in de voorronde van de Europa League en dus zou de 22-jarige ex-speler van De Graafschap zomaar eens Europees voetbal kunnen gaan spelen.

"Maar zover is het natuurlijk nog lang niet. Ik moet mezelf eerst zien te bewijzen, dan zullen we wel zien of ze met een interessante aanbieding komen. De stages worden hoe dan ook een mooi avontuur", vertelt Linthorst tegen de Gelderlander. "Ik ga er ontzettend van genieten, het zijn mooie ervaringen. Mogelijk opent het avontuur ook nieuwe deuren, want er zullen ook andere clubs op de tribune zitten bij de oefenduels."

Update 16 augustus 12.22 uur - Oproep op LinkedIn leidt tot contract in Duitsland voor Linthorst
Tim Linthorst heeft een nieuwe club gevonden. Nadat zijn contract bij De Graafschap afliep bood de verdediger zichzelf aan via LinkedIn, wat leidde tot oefenstages bij het Schotse Hamilton en het Ierse Shamrock Rovers. Dat leverde geen contract op, maar volgens De Stentor gaat Linthorst aan de slag bij Berliner AK '07. De Duitse vierdedivisionist heeft de Apeldoornse mandekker voor een jaar vastgelegd.

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties