Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Opvolger Van Ginkel' poseert met Bony en traint mee bij Vitesse

Laatste update:

De Russisch jeugdinternational staat te boek als een groot talent binnen de opleiding van Zenit. Hij beschikt over een goed inzicht en een prima pass, maar ontbeert nog aan fysieke kracht. Trainer Luciano Spalletti doet mede hierdoor niet vaak een beroep op de belofte. Evseev speelde pas twee officiële wedstrijden in het eerste elftal van sine-belo-golubye. In juli 2012 debuteerde hij in de Premjer Liga in een duel met Amkar Perm en in september deed hij mee in een bekerwedstrijd.

Evseev geniet nog altijd veel vertrouwen van de technische staf, maar zal komend seizoen nog niet veel aan spelen toekomen. Zenit hoopt dat de middenvelder dat bij Vitesse wel kan doen. Evseev, die in 2011 in de competitie voor spelers onder de 17 jaar liefst 26 keer scoorde voor Zenit, kan de derde zomerse versterking worden van het team van trainer Peter Bosz. Eerder haalde de club van Merab Jordania al Marko Vejinovic en Kelvin Leerdam binnen.

Update 24 juli 22.37 uur - 'Opvolger Van Ginkel' poseert met Bony en traint mee bij Vitesse
Aleksey Evseev lijkt inderdaad de opvolger van Marco van Ginkel te worden bij Vitesse. De negentienjarige middenvelder heeft inmiddels meegetraind bij Vitesse en heeft op VKontakte, de Russische variant van Facebook, foto's geplaatst waarop hij te zien is in een shirt van de Arnhemse club en waarop hij poseert met Wilfried Bony. Laatstgenoemde vertrok naar Swansea City, maar hield zijn conditie in afwachting op zijn werkvergunning bij Vitesse op peil. Vitesse maakt waarschijnlijk snel melding van de komst van Evseev.

Aleksey Evseev maakt Vitesse sterker

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
5
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
40
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
25
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties