Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Oranje verblijft tijdens WK in Rio: 'Hoeven niet ver te reizen'

Laatste update:

"Direct na afloop daarvan zullen we daarover een beslissing nemen", vertelt directeur betaald voetbal Bert van Oostveen donderdag aan De Telegraaf. Mogelijk speelt Nederland twee of drie groepsduels in het noordoosten. De KNVB wil het aantal vlieguren zo veel mogelijk beperken. Tijdens het EK zag Oranje zich genoodzaakt om meer dan duizend kilometer te vliegen, omdat het basiskamp in het Poolse Krakau lag en men in het Oekraïense Charkov diende te spelen.

Update 6 december 20.15 uur - Oranje verblijft tijdens WK in Rio: 'Hoeven niet ver te reizen'
Het Nederlands elftal verblijft tijdens het WK in Brazilië definitief in Rio de Janeiro. Dat heeft directeur betaald voetbal Bert van Oostveen aan Voetbal International laten weten. "Ons basiskamp is en blijft Rio", zegt Van Oostveen, die gematigd tevreden was over de loting, die Oranje aan Spanje, Chili en Australië koppelde. "Sportief hebben we het redelijk zwaar getroffen met de wereldkampioen en een van de sterkste Zuid-Amerikaanse landen, al had het slechter gekund. Klimatologisch en logistiek is het niet ongunstig; we spelen niet in de warmste steden en hoeven niet ver te reizen."

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
9
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
7
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
5
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties